måndag 6 maj 2013

Modekungen vill sälja SS och Totenkopf till dig

Modekungen.se vill sälja SS och Totenkopf till dig.

Åtminstone är väl en bojkott på sin plats, men du kan också ta med dig dina näthatarkompisar till deras facebooksida och leva rövare över denna spännande design. Ja, alltså att ifrågasätta tilltaget i ett lagom högt tonläge, men på nuspråk. Tillägg, annan kommentar till detta.

"Modekungen.se Hej! Denna produkt har tyvärr helt missats i vår manuella kontroll (av hundratals produkter per månad) och är nu borttagen från vårt sortiment. Vi beklagar om denna produkt uppfattats som stötande då MODEKUNGEN® ställer sig helt emot nazism."

Nu är produkten avförd ur sortimentet och de påstår sig genomföra organisationsförändringar som ska omöjliggöra att detta händer igen. 

"Modekungen.se Hej! Vi förstår detta fullständigt och försvarar oss inte. Här har skett ett manuellt misstag från vår sida i vår automatiserade process från studio till "släpp" i butiken - detta är rutiner vi kollar över nu för att säkerhetsställa att det inte kan ske igen."

1 kommentar:

  1. Modekungen ha svarat. De har plockat bort handskarna... https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10151438843669163&id=166284199162&comment_id=25601843&offset=0&total_comments=6&_rdr

    SvaraRadera